zaterdag 23 februari 2013

HOERA..........!!????




Hallo Allemaal

Vandaag start er bij Een Hoop Inspiratie scrapkaarten challenge blog weer een nieuwe uitdaging
maak een VERJAARDAGSKAART .zo,n leuke uitdaging dus ik heb een hele blije Tilda gebruikt ha ha .En daar het leuke papier van marianne Kerst voor gebruikt maar je ziet toch niet dat het kerstpapier is .
Weer ingekleurd met Derwent kantje ,bandje lintjee hij was klaar (klinkt wel heel snel )
Dus doe allemaal weer gezellig mee.

Fijn weekend
Groetjes Marcella

vrijdag 22 februari 2013

Moeders Mooiste


Hallo Allemaal

BijWilma van het leuke blog Alle4you heeft wat leuks bedacht kijk even op haar blog .
Ik vond dit mijn mooiste kaart van Januari .
En ook wel even handig ik heb echt de hele week nog geen kaartje gemaakt .De kinderen hebben vakantie maar ik ben zelf al de hele week aan het werk .
Vanmiddag vrij en dan even met mijn dochter de stad in .

Fijn weekend
Groetjes Marcella

maandag 18 februari 2013

Baby kaartje.......??!!



Hallo Allemaal

Hier was het vandaag een heerlijk weertje met de zon .gelijk maar alle ramen gewassen maar het is nu toch wel weer koud aan het worden ........brrrrrr nog geen voorjaar .
Dit kaartje heb ik gisteravond  gemaakt .
Oke het haken had ik al een keer eerder gedaan .
Ik wil met dit kaartje graag meedoen bij Hobby Homeartikelen Challenge Blog Maak een baby kaartje.
En bij Dutch Card Lovers ook maak een baby kaartje.

Fijne week
Groetjes Marcella

zondag 17 februari 2013

Beterschap......???!!!!!


Hallo Allemaal

Tot vrijdag ochtend kunnen jullie nog meedoen met de Challenge van EHI dat is dit keer maak een beterschaps kaartje ,niet zo moeilijk toch en altijd handig om in voorraad te hebben .
Dus doe nog even gezellig mee.

Fijne zondag
Groetjes Marcella

zaterdag 16 februari 2013

En weer ..........??!!




Hallo Allemaal

Zo wauw wat super veel reactie,s op mijn kaartje hieronder Bedankt erg leuk .ook heb ik met mijn kaartje hieronder bij Hobby home hobbyartikelen Challenge blog  gewonnen hoe leuk is dat en mag ik voor drie maanden gast designer zijn .ook met een ander kaartje mag ik gast designer zijn bij de Nederlandse kaarten uitdaging heel leuk ik hoop dat er tijd voor heb .

Gisteren even een nare dag Ik had een begrafenis nou is dat natuurlijk nooit leuk maar ik moest er alleen heen mijn twee broers zijn donderdag vetrokken voor een vakantie ze zijn de Kilimanjaro aan het beklimmen (hun liever als ik ha ha )maar het was op het kerkhof waar ook mijn ouders liggen en dan is dat wel even lastig ook al is dat volgende week al weer 9 jaar geleden ,wat dan wel weer leuk is dat ik al mijn nichten en neefjes en tantes en ooms weer is heb gezien maar dat is dan  altijd op zo,n nare gebeurtenis , .......   maar we hebben emails uitgewisseld en gaan een keer wat leuks doen ??!!!

Moest het even kwijt maar nu wat over mijn kaartje Hij lijkt wel heeeel veel op mijn vorige he .Mijn vriendinnen wilde graag ook zo,n easel kaart maken (toch Sandra ?!!) En dacht dan maak ik er ook nog gelijk een maar dan in een andere kleur
Ik wil met dit kaartje graag meedoen bij DE Creatieve Zebra Bingo Ik heb gebruikt Valentijn.Stiksel en bedel .
Voor het stiksel moet je hem denk even vergroten maar zit aan de  onderkant en onder de hartjes rand .De hartjes rand aan de onderkant is van het magnolia label .
hoop dat jullie hem weer leuk vinden .
Fijn weekend
Groetjes Marcella

woensdag 13 februari 2013

Love........??!!!





Hallo Allemaal

Bedankt voor jullie reactie,s op mijn easelkaartje en wat leuk weer nieuwe volgers welkom, kom ook even bij jullie neuzen hoor ...

En tja weer een easel kaartje kan het echt niet laten zo leuk om te maken en het is ook nog goed te versturen want je klapt hem dicht en hij kan in een vierkanten envlop .Maarrrrrr ik denk dat ik hem maar aan mijn man geef morgen kan die lekker op de kast blijven staan.

Zie dat ik maar een piep klein stukje design papier hebt gebruikt en dat is ook nog uit hetzelfde blokje als hieronder .
Uit een heel saaiiiii boek heb ik de andere papiertjes gescheurd .
weer wat roosjes kantjes en lintjes .
Hoop dat jullie hem leuk vinden en zo niet hoop ik dat mijn man hem leuk vind ......ha ha .
ik wil met dit kaartje graag meedoen bij Elke kaart een feestje met de uitdaging LIEFDE.
en bij You,Me and Magnolia Challenge 7  VALENTIJN Liefde is ............
en ook nog bij Hobby Home Artikelen met de uitdaging EXTRA VALENTIJN Challenge

Ik heb volgens mij nog nooit met zoveel challenge tegelijk mee gedaan .

Groetjes Marcella

maandag 11 februari 2013

Easel kaartje..........??!!





Hallo Allemaal

Dit kaartje heb ik vrijdag avond al gemaakt ben bang dat er vandaag niks uit mijn handen komt .goed dat ik de hele middag in de winkel sta.ben echt zo suf als wat .komt vast door dat we gisteren zoveel hebben geklust .

ook allemaal bedankt voor de leuke reactie,s op mijn  beterschap kaartje.
Dit keer weer een easelkaartje zooooo leuk om te maken en geeft een leuk effect .
Ik heb zo,n grote spelbinder ovaal ervoor gebruikt het labeltje (magnolia stans) wat achter de ballon zit kan eruit en kan eventueel wat opgeschreven worden .
De digi is weer ingekleurd met Derwent potloden .en het papier komt uit het blokje wat je hierboven ziet lekker druk en leuke kleurtjes .

Verder weer wat lintjes kantjes bloemen etc.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen bij   Kleuren met potloden Alles mag .

Fijne week allemaal .

Groetjes Marcella

zondag 10 februari 2013

Beterschap....??!!


Hallo Allemaal

Zo even mijn kaartje plaatsen stond al het hele weekend op het programma ,maar kwam er niet van vandaag de hele dag aan het klussen geweest ,het gaat alweer ergens op lijken ......maar we zijn nog niet klaar .
Er start bij EHI  weer een hele leuke uitdaging maak een beterschap kaartje .leuk om te maken en altijd handig om in voorraad te hebben .
Dit is mijn voorbeeld kaartje geworden ...........

Morgen middag kom ik weer even op jullie blogjes kijken ben het nu heel zat en ga even languit op de bank .

Groetjes Marcella

vrijdag 8 februari 2013

Anders dan anders..............??!!!




Hallo Allemaal

Hier twee kaartjes die ik vorige week al had gemaakt anders dan anders weet niet waarom ???Door de bloemen ??Deze stempeltjes kocht ik de laatste keer op de beurs voor 1 euro Ja daar kan je ze toch niet voor laten liggen ??!!
Vind ze best heel schattig .
Fijn weekend allemaal
Groetjes Marcella

donderdag 7 februari 2013

Kus.......??!!




Hallo


Dit keer een kaartje gemaakt met de sketch van Nederlandse kaarten uitdaging 36
ik heb er heerlijk Roze voor gebruikt past prima bij de hartjes .
Afdrukje ingekleurd met derwent potloden .
de tekst letters heb ik op pinterest gevonden .

Fijne dag
Groetjes Marcella

woensdag 6 februari 2013

Paarse easelkaartje ...........??!!




 
 
Hallo Allemaal
Bedankt weer voor de leuke en lieve reactie,s op mijn tasje hieronder .......en tja de foto,s ben ik echt kwijt en zijn niet terug te halen wat je op een computer wel kan doen op een of andere manier .ik ga het maar gauw vergeten .......

Bij Krea2Day   is deze maand weer een nieuwe uitdaging maak een easelkaart .ben er gelijk van het weekend aan begonnen man lief is weer in de avond dienst dus hups spullen op tafel (ben voorlopig mijn hobby plek kwijt i,v m de verbouwing boven ) maar heb in de woonkamer een kast voor een deel leeg gemaakt en zit heerlijk aan de eettafel wel heel gezellig alleen moet ik steeds alles opruimen .en het kan een troep  worden maar daar weten jullie alles van denk ik ............??!!!

Vind een easelkaartje altijd erg leuk om te maken mijn magnolia stempeltje weer opgezocht ook het zeepaardje is een stempel van magnolia.weer ingekleurd met derwent potloden .
Ik heb het model van de grote ovaal van spelbinders gebruikt en weer een rondje gehaakt deze is dit keer wat groter is ook van een spelbinder (even geleend )Het zeepaardje zit op de voorkant van de easelkaart en niet op tilda geplakt hoor al lijkt dat zo .

Hoop dat julie hem leuk vinden .
Groetjes Marcella

zondag 3 februari 2013

Tasje en Lola..........???!!!!




Hallo Allemaal

Jeetje wat had ik gisteren een baal dag wilde even een foto maken van dit tasje met mijn I pad maar die liep op een of andere manier vast .o zecht mijn zoon dat los ik wel even op .......................PFFFFFF ben ik al mijn foto,s kwijt en nee ik had ze niet opgeslagen dom natuurlijk . Er stonden meer als 1000 foto,s op vakantie ,kerst mijn liefste tante die pas is overleden etc etc ook van de dakkapel die pas geplaats is .....Tja ik weet wel dat er erge dingen zijn maar baalden wel even ook al mijn instellingen etc .
Al mijn aps en email staat er weer op maar moet er wel even aan wennen alles is net anders .

Maar goed nu even over mijn tasje zooooo leuk om te maken en zonde om nu al weg te geven dus hij blijft nog even op de kast staan naast mijn vorige tasje.
Bij EHI hebben jullie nog tot vrijdag ochtend de tijd om een kado verpakking te maken .dus doe gezellig mee.

Ik wil met dit tasje meedoen bij Elke kaart een feestje Gebruik een doily op je creatie .en die zit erop ik heb de stans van tja kom er even niet op maar je herkend hem vast wel .

En bij AnMa Creatief  Alles behalve een kaart nou en dat is ook gelukt toch ???

Ik heb de magnolia stempel weer ingekleurd met Derwent potloden wat gehaakte bloemen erop  strikjes kantjes etc .

En speciaal voor Neltine een foto,tje van Lola
En tja wat is Lola (naam heeft mijn dochter bedacht ) het is dus een konijn .en ze lijkt super schattig en heel aaibaar maar ze kan rennen en springen .........ze moet wel iedere dag geborsteld en dan zit ze gelukkig wel stil .We hebben altijd vlaamse reuzen gehad erg lieve beesten maar niet heel aaibaar en knuffelig dus mijn dochter wilde een kleinere konijn die dat wel zou zijn ha ha ...............maar ze kan er wat van .

Fijne week allemaal
Groetjes Marcella


vrijdag 1 februari 2013

En een Kaartje..........?!!



Hallo Allemaal
Bedankt voor de leuke reacties op mijn beer (muis).
Hij zit nog steeds in de woonkamer en ik hoor ze er niet meer over ,ze zijn hem al gewend denk ik .

Eindelijk weer eens een kaartje en dit kaartje heeft echt uren geduurd het ging echt voor geen meter .
er heeft van alles opgelegen maar het ging er ook allemaal weer af. Soms heb je het en soms niet toch........??!!!

Fijn weekend allemaal
en leuk dat jullie weer even langs zijn geweest .
Groetjessssss Marcella